Monday, February 14, 2011

Aku ke niii??

assalamuaalaikum


Aku pun tak caya yg ni aku..HEHE !! 
Yela selalu if hari minggu camni tak penah2 pun nak bangun awal..
Ades membuta je kje em awal la sikit dari biasa..ngeee..
HAH!! Mana tak cya nye dah la bangun awal pastu duduk2 kejap terus BUKA BUKU, study.


Sampai kan nasi lemak yg roomate aku beli kan untuk bekfes pn aku tak jamah dulu..
HUH!belagak cam budak nerd je kn??HAHA

Lagi benda pelik yg aku tak penah buat before ni..Thu apa?
Aku dapat siapkan 2 slides show untuk presentation sekaligus a
and then aku dapat siapkan 2 lab work untuk subjek INTRO and DIGITAL ELECTRONIC..
Taaraaaaaaaaaaaaa!!!
Sekarang aku just kena dapatkn 'RECEIVED' stamps and submit..


Eh formula apa tu??HAH tgk2..Em tu yg tak nak tu..Mai mana pulak dtg nye fail
HUH!mna boleh jadi mcm ni..
Tu sebab la kot tetiba je bekobar kobar nak study kn..hehehe
Ala tak da mkna nye pun, aku bukan nye faham sangat apa benda tu.
Yang aku nampak NO STUDY = FAIL, STUDY = NO FAIL
FAIL??Hm tu yang tak nak tu kn..
Ala bukan aku je suma orang sama la xda spe pun yang nk fail kn kn kn..HUHU
So kalau dh tak nak gagal tu kena USAHA LEBIH sikit, xda penat nye la if korg set kt mind korg
STUDY TU SOMETHING YG ENJOY..

Route to success

Yeah!! Semangat2
.


HEHE!! Tgk si comel tu ha kecik2 pun dh pandai semangat dh..Hm semangat tu la yg penting..
If korg pilih nk berjaya ni la laluan nye, BERUSAHA - BERSEMANGAT
Tak kisah la nak buat apa pun yang penting usaha and semangat tu mesti ada baru la SUCCESS rite??




No comments:

Post a Comment