Monday, February 21, 2011

Aku sumpah kau jadi katak!!

assalamualaikum

Geram betul aku bila ada manusia mcm ni..
Memang mnyusahkan orang lain..
Aku rasa mcm nk sumpah je 'BUDAK' tu.
Hm!memang malang la kau..
Aku thu kau suka kn klau org sumpah2 kau sbb tu kau buat kja BODOH macam ni.Aku tak thu la kau ni orang yg jenis mcm mna tapi yg aku thu kau ni betul2 hati busuk
Pk la psal orang lain sma jgn nak pk diri kau snri je.
Kalau yer pn kau NAK SGT jgn la amik hak orang lain.

Pegi beli sendiri!
Kalau rasa dh tak mampu sgt pndai2 la pk, kje ke apa ke yg penting cari duit sendiri.
Jangan la main rembat je harta benda orang.
Kau thu tak?? Sebab org macam kau la negara tak maju.
Ada otak tapi tak guna dgn cra yg betul2, memang xda kemajuan lah.

Em! Tak kisah la apa pn korg nk cakap tapi ni blog aku
aku boleh tulis apa yg aku nk and apa yg aku rsa selagi TAK MELAMPAU.
HAH apa korg rasa if barang/benda yg korg SAYANG SGT2 blh hilang??
Tapi hilang bukan sebab korg yg careless ke tercicir ke apa ke tapi sebab DICURI.
Mesti korg pn rasa benda yg sama kn?
Rasa macam nk cincang2 je bila dapat org tu walaupun sebenar nye tak.
Ala cakap je lebih macam aku la..HUHU
Yela bila dah marah, tgh panas2 lagi memang ar..
Semua laju je kuar..Main sedap mulut je hembus.


Actually yg aku pny wna merah shape dy lbh krg mcm ni la.


Haaa nampak tak? nampak tak?
Ini la yg aku nk cakap kn, KASUT. Yer flat shoes aku dah hilang gara-gara dicuri.
Sapa??HAH mana la kau thu yg aku thu hilang kt DEPAN PINTU BILIK aku.
(bukan kt rumah yea, but kt hostel)
Aku beli kt NOSE, if sal harga tak kisah la sebab murah je.
Tapi yg aku marah ni sebab tu la kasut yg aku syg, 
selesa je pakai jauh mana pn jalan memang tak penah melecet.
Eh aku selalu pkai kasut tu tw! Pegi kelas ke hgout dgn mbe2 ke semua kasut tu je yg aku bedal.

Padahal kasut lain pn ada.
Flat shoes pn ada 2 or 3 pasang lgi tapi jarang guna.
Aku pegi kelas memang WAJIB pakai kasut yg bertutup sbb tu la kena ada byk, hari2 pulak nk pakai
nanti kang tak bertukar orang pn bosan je tgk..HUHU

OK! Sudah2 sblm aku melalut yg bukan baik aku stop cepat..ngee





P/S utk korg yg tgl kt hostel tu hati2 la eh, lepas pakai kasut  tu or pa2 je lah baik simpan je kt dlm blk.SELAMAT! 


4 comments:

  1. betul ni??nti lau tak beli siap la..
    nak tuntut smpai dpat..hehe

    ReplyDelete
  2. hati-hati dengan pencorik,kalau letak kat luar di kata hak awam..lepaz ni kunci jekk dlm peti besi ^_^

    ReplyDelete
  3. yep !memang Julia beli kasut utk orang sebab tu letak kt luar..HAHAHA

    ReplyDelete