Friday, February 11, 2011

Bertukar!!

assalamualaikum

Yeah trend vintage fashion kembali..
Benda ni la yg selalu menghantui Jue..HEHE yla mana tak berkenan nye memang cute2 lah fesyen ni..
For those yg belum familiar, vintage fashion ni kira mcm FESYEN ERA LAMA jgk la but fashion has a way of repeating itself this is why some of the clothes we wear today can be described as vintage. Runways are full of fashion items that have made a strong comeback and that are considered trendy once more.


Kadang-kadang nampak macam baju lama yg ditarik dari simpanan, dicuci dan diseterika setelah BERKURUN disimpan..HEHE!!But jgn risau designers kt luar sana tu dah jadikan trend fesyen yg lama ke yg lebih moden dan membuat penampilan baru..

Ini macam I punya sling bag








Ini pn ada jugak..HEHE



Suka sangat yg ni!!HUHU








No comments:

Post a Comment