Sunday, February 6, 2011

Laris mcm pisang goreng panas!!

assalamualaikum



Wahhhhhhhhh!!panas panas..HAH!Laris mcm pisang goreng je yer tapi bukan pisang goreng ea..Hm musim2 cuti mcm ny mmg tak menang tangan la abg2 n akak2 tu menjual kn..Bila Jue masuk je kwsn tu..HUH mcm pasar pn ada..HEHE!yela mana tak mcm pasar nye, bila nmpk je customer thu apa dowg tny??"Yea adk nk pegi mana??" Eh tpi dowg ny bkn nk mgtal je bila nmpk gurl, actually dowg ny tgh mnjalankan tugas dowg.

Tak faham apa yg Jue nk cita kn ea?HEHEHE!Tapi ini kisah berbeza tiada kaitan langsung PISANG GORENG , PASAR mahupun KEJE ABG2 N AKAK2 tu!

Ini kisah tentang TIKET BAS!

HAH!Ini la kisah cuti CNY Jue baru2 ni..Macam biasa la bila cuti dah nak abis kena la pk pulak tentang tiket bas..Ala tapi rasa nye Jue tak penah la ada mslh lagi tentang tiket bas ni sebab Jue kenal dgn sorg mak cik yg jual tiket so, bila nk tiket Jue just call je cakap bila tarikh and waktu nye.

Tapi kali ni jwpn nye agk mengecewakan..Hah Jue ni apa lagi dah macam cacing kepanasan dah dibuatnye.

Em mau tak panas nye tiket bas nk blk KL suma da abis..Aduh parah la cmni..Merata tempat cari suma sama je jwpn dy "MAAF YE TIKET UTK 6/2/11 SUMA DA FULL" padahal tme tu awl ag kot.. Esok tu da ada cls da HUHU almat nye mmg Jua kna amk MC la jwb nye..Hm sayang la kalau boleh tu tak nak la ponteng sbb nti lau da bsa ponteng tu hah da mula la buat pngai kn.

Maaf yea kpd lecturer2 Jue bukan sje2 je tak nak pegi cls and ni bukan seperti ALASAN yg di aggap dh basi tp ini KENYATAAN..Yg paling kpd kwn Jue, Myra..Sorry if aku terlambat, hm nti aku dh balik kta discuss yea sal presentation tu..Hope kau tak marah aku..HUHU :((



2 comments:

  1. ouh ni cite tentang tiket bas ye..and tentang kekecewaan sy..hehhe

    ReplyDelete