Wednesday, February 23, 2011

The Making Of . . .

assalamualaikum

Entry kali ini adalah atas permintaan seseorang 
yang nak sangat tengok aku bercakap.
EH yeke nak sangat tengok aku bercakap??
OkOk pembetulan!!
Yang teringin sangat yer..
em apa dya nak sgt pun aku tak thu la.ngee

Ok2 citanye macam ny aku ada assignment yg perlu disiapkan..
HEHE da nama pn stdent kn memang tak lari la dari kena buat assignment.
WE need to do sme TRAVELOGUE (group).
HUH nasib bY group kn..hehehe
Tapi assignment kali ni lain skit dari sblm ny and agak rumit la, knpa??

Sebab
Firstly aku DILARANG BERBAHASA sama sekali.
Kiranye mcm ni la, aku tak blh ckp dlm bhsa lnsg dats mean aku kena speaking..HUHU
Second aku ktorg kena decide on a place to explore.
Ok ktorg pilih KLCC sbb dekat dgn kampus ktorg.
Then bila dah explore tu fhm2 la.
Thu apa??ktorg kena terjah suma tempat and interview visitor2 kt situ especially tourist.
Finally at the end of the project we will be submitting our travelogue in CD form.
Bila dah kena submit dlm bentuk CD apa lagi, semua yg ktorg buat perlu direcordkan.


HA NAH AMIK KAU..HEHEHE










Ha ni hnya la THE MAKING saje yer..
Maaf  la ea lau nk yang betul2 memang tak siap sepenuhnye lagi
sebab sekarang tgh phse test, busy ckit.
So if nak tgk yg penuh kena la tgu siap dulu yer..HEHE

No comments:

Post a Comment