Thursday, February 17, 2011

The Power is in Your Hands. Lets, Make it Happen

assalamualaikum

YESS!! Tu la tema utk pilihanraya kali ni..Cepat2 aku hgligth ckit yer utk korg. 
The Power is in Your Hands. Lets, Make it Happen.
HEHEHE tgk bkn stkat hglight tp siap repeat lgi ha.
PILIHANRAYA?? Oppss!! Jgn salah fhm yer aku bukan nk b'politik-politk kt sini if tgk umo pn dh thu kan.
Memang tak layak lgi nk ckp hal politik cmni tmbah2 lgi UNTUK JADI SEORANG PENGUNDI.
But kt sini aku dgalak kn utk mngundi..Nak thu knpa?? 
Sebab ni adlh pilihanraya kampus so aku sbg stdent kt sini memang diwajibkan mngundi.

Hm actually aku bkn nye ambik pot sgt hal2 mcm ni but bila benda tu memang dh jdi kwjipan aku sbgai seorg mhsiswi so aku 'TERPAKSA' ambik tahu dan libatkan diri sbgai seorg pngundi..
First tme aku masuk dewan td..Aduh mcm gelabah la jgk sbb tgk orang kt dlm tu, suma serius2 je siap ada guard2 lgi HUH! HEHE biasa la first tme la kata kn..HAH gelabah2 jgk but aku tetap undi and mke sure kn aku ikt prcdure2 yg dtetap kn nanti kang tak pasal2 undi aku dikira sbg UNDI ROSAK.

Kini, antara sedar mahupun tidak, notis pilihanraya yang telah dinaikkan sejak beberapa mggu yang lalu sbgai isyarat kpda suma stdent bhwa plihanraya kampus akan blsung tak lma lgi SUDAH TIDAK BERGUNAHehehe jgn marah yer akak2 and abg2 JPM..
Bukan sje je nk cari psal tpi suma tu kan dah settle td so memang betul la dh x berguna ritte?? And tggungjwb sye pn da selesai.


Yupp! Pilihanraya kampus






Tgk sepanjang jalan ada kn



HAH ni la gmbar2 yg aku sempat ambik spanjang mggu diorg berkempen tu.
.Em kalau blh tu kan suma tmpt diorg nk buboh bndalah2 tu..HEHE..Meriah je tgk..HUHU

No comments:

Post a Comment