Saturday, March 12, 2011

assalamualaikum

Alhamdulillah lega bila semua dah selasai,
MAKHLUK yang guna gmbar aku untuk buat profile picture (fesbuk) dia pun
dah delete suma gmbar aku..
Entah takut kena block ke apa bila ramai yang report.
Tapi yang peliknye cmna la dia boleh amik gmbar2 aku sedangkan
dia takda pun dalam friend list aku 
AND time tu aku memang dah private kn gmbar2 kcuali friend HEHE.

Yang jadi masalahnye dah la guna gmbar aku untuk profile picture dia
kalau nk buat perangai elok2 takpe gk,
ni tak ha buat perangai tak senonoh lak.

HEY kau !
Kalau rasa nak sangat layan nafsu kau yang songsang tu pn agak2 ar.
Takya la nak guna pict orang lain.
Kau tau tak, kau tu dah menjatuhkan maruah aku !
Macam mna kalau aku kuar tba2 je ada orang yang sapa aku then btl2 ingat
aku ni EKIN LESS pastu . . . .
Arghhh ! GILA KAU!!
Guna je la pict kau sendiri, 
Asal ?? Kau takut ke nak tunjuk kn siapa diri kau??
Or kau malu??
Tapi aku tak rasa orang macam kau ni ada perasaan malu.
Knpa kau nak jadi LESBIAN eh??
Tak faham betul la aku.
Dah pupus ke laki-laki kt dunia ny??
Em rasa nye tak ( memang tak pun ! hakitat).

Hmm pape pun aku harap kau berubah la ea.
Kesian mak ayah kau, keluarga kau.

And aku harap pasni korang semua hati-hati la eh.
Dunia sekarang ni macam-macam boleh jadi.
Jadikan la apa yang dah berlaku pada aku ni
pengajaran sebagai pengajaran untuk korang semua.
Bila dah jadi cmni memang susah nk handle.
If nk buat police report pun
aku tak pasti la polis2 kat sini nak handle ke tak.
Maaf kalau aku tersalah cakap 
em maybe banyak sangat tugas dowg, aku tak thu.
Tapi setakat yang aku thu cmtu la.
Tggu yang kes2 besar baru dorg layan..
Yela benda2 cmni maybe dianggap remeh-temeh je melainkan tuan punya
badan yang kena.
Macam aku, takut ,risau, seram hah semua ada la.
HUHU


 Maaf kalau aku da tersalah cakap. 
Thanks utk member aku yang gtaw pasal ni and 
thanks utk kengkawan yang banyak membantu .
Kalau tak aku pun tak thu la sampai bila orang tu guna gambar2 aku.









No comments:

Post a Comment