Thursday, March 17, 2011

Besties

Hi & Assalamualaikum



Penat aku nak melayan kerenah-kerenah
manusia yang pentingkan diri sendiri.
KOK yer pun kau fikir la perasaan orang lain sama.
Apa kau ingat kau je ada perasaan??
Perasaan kau je yang kena jaga??
HEY !cmmon la, kau tu dah besar dah boleh fikir sendiri dah.
Jangan asyik nak ikut kepala angin kau je.
Apa kau pk kau ada DIA sekarang kau bagus sangat la??
Pastu sampaikan kawan yang kau rapat pun kau boleh buat DERK je, camtu??


Kalau kau nak cakap aku ada ORANG LAIN,
Yepp !aku mengaku memang aku ada jgk berkawan dengan orang lain
tapi kalau kau cakap kau LUPAKAN KAU, nope !
Tu sama sekali tak.
Apa je yang aku nak buat suma kau ajak kau,
tapi kau je yang asyik mengelak dari aku macam-macam alasan yang kau bagi.
Maybe kau ingat aku percaya sebijik2 apa yang kau cakap kn??
Sebenarnya tak pn.
Aku tahu apa keje2 kau, kau jangan lupa aku ny pun student and
apa yang kau belajar, suma kau belajar.


Kau dah banyak berubah,
entah la kau sedar ke  tak atau kau saje je buat-buat tak tahu.
Apa2 pun aku minx maaf if aku ada bt slh dgn kau.
Aku xnak gduh2 and masam2 muka lgi,
and aku rasa aku dah buat yg t'baik sbgai seorg kwn.
AKU SYG KAU SBB KAU ADLH ANTRA MY BESTIES.







No comments:

Post a Comment