Wednesday, March 30, 2011

Saya masih muda

Hi & Assalamualaikum


Apa yang aku nak cakap kali ini
adalah tentang semalam
(HAHA ayat tak leh pegi lnsg)

Em semalam 29 Mac 2011 genap la umo aku 19 tahun.
Ha muda lagi kn ??
Tapi yang aku tak puas hatinye asal ada yang 
WISH je mesti cakap
aku dah TUA.
Tak kisah la gurau ke apa ke !
Saya tetap tak boleh terima !
(HUH bapak geram).



Cuba korang tengok sikit muka ny ha !
PEHH nampak kn dia pnya KEREMAJAAN tu
Lnsg tak dimamah usia
Ala baru 19 years old der !

Oke2 sekarang aku dh maafkan korang semua dh
sebab masing2 dh buat "SUPRISE"
HEHEHE !
Suka gilerrrrr arghh !
Tak sgka lak nak dapat kejutan macam tu.
Ingatkan cuma kena HEMTAM dgn telur or dpt MANDI TEPUNG je
Tapi itu semua tidak berlaku sama sekali
EHEH ada jugak sikit, 
BUT kena simbah dgn air DOWNY
HEHEHE !

Macam2 cara dorg buat sebab nak kena kan aku.
Ada la mbe aku ni cakap,
Susah gila nak ajak aku kuar dari bilik,
yang dia dah gelabah dah sebab time tu dah dekat kul12 mlm.
Macam2 la dia cakap nk mengadu masalah la apa la tapi aku still tak gerak lagi
Tiba2 aku senyum je dengar dia cakap cmtu.
Dia pn apa lagi, muka mmg dh lain la sbb takut terkantoi.
HAHAHA ! Ambik kau, ada masalah konon.
Sekali tu ada lagi yg dtg (gaya2 mcm pelakon pmbntu la ni, hehehe)
Tapi kali ni aku TERPECAYA ckp dia sbb dia ckp
pasal projek korg yg mmg tak siap tu.
Aku pn ikut la dia kuar
Then bila aku msuk bilik balik apa lagi,
terus menjerit ar.
Terkejut sbb bilik aku jadi gelap and yg 
PALING PENTING ADA KEK KT DEPAN PINTU.

OPPSSY ! Umo aku dh 19 la ,


Ni la muka2 tu, Kak Iman xda dlm ni sbb dia yg amik gmbar

Time ni masing2 dah SEMEMEH sbb dah nk tido
tapi sempat lagi buat keje JAHAT !
HEHEHE

Saya dapat DUA bijik kek, satu daripada kwn2
and satu lagi daripada orang tersayang la
HAH yg satu la tu nti ea.
Tak sempat nak upload.
Pape pun kek yang syg bagi mmg sedap 
A big smile for you :))








No comments:

Post a Comment