Tuesday, March 22, 2011

Terlalu rajin

Hi & Assalamualaikum




Sebelum


Haa tengok2
rajin kn BUDAK COMEI ni, gahahaha
Tapi jangan puji lagi !
kita tengok dulu apa yang dah jadi lepas tuuu . . .



Selepas


Taaraaaaaaaaaaa !!
HAH!! ni la hasilnya setelah "dia x thu apa yg dia nk buat"
Hahaha, 
ni la keje aku kalau aku dah tak boleh nak fokus
and aku tak faham apa yang lect tgh mngjar kt 
depan tuh.


So tangan ni pun mula la nak m'gatal 
and conteng2 je kat buku yg ada.
Yang buruk nye ni bkn first time tau !!
Mknanye dah byk kali la.
(Tp utk satu cls je)
HEHEHE

1 comment: