Tuesday, April 12, 2011

All about him ?

Assalamualaikum & Hi




Petang - petang macam ni memang boring kn.
Em rasa macam nak tido jer
tapi no ! no ! no !
Japgi aku ade kelas so jangan gatal-gatal nak tido
kang tak pasal-pasal melingkup habis. Gggrrrrrrr !!
So what should I do?

Ehem jum ikut saia =)






Okey actually memang ni la aktiviti aku disaat kebosanan
menguasai diri. HEHEHE
Oppsss ! Tapi bukan setakat waktu-waktu bosan je
aku dengar lagu.
Sampaikan time tengah study pun aku boleh PALAM lubang
telinga aku ni dengan headphone yang besar gedabak tu
semata-mata nak dengar lagu.
Bukan apa nanti if aku buka lagu tu kuat-kuat kang menggangu
roomate aku pulak tengah study pulak kn.
 Ha tak ke NAYA  camtu.
See2 baik kan aku ? Bersifat kemanusiaan tahap maksima.




Okey stop ! Aku nak sambung dengar lagu =)




No comments:

Post a Comment