Sunday, April 10, 2011

Buah hati baru

Assalamualaikum & Hi =)



Rasa macam nak update laju - laju je sekarang ni sebab banyak
sangatlah la keje. (HUH)
Bila dah bau - bau final ni 
assignment pun mula la nak dekat.
Yang ada ni pun dah belungguk-lungguk tahap OMjay dah
itu pun ada lagi lecture yang nak bagi LAB.
OH no ! Memang boleh biul otak aku.

Tapi nak jugak update sebab rasa tak puas hati
and atas rasa KETERUJAAN aku dengan gajet ni.
Latest gadget okey =)
Rasa teringin aku pun hampir pada tahap gila bila aku tengok
handphone ni.
( Macam dah hiperbola sangat je =D )
Before ni kan aku tak la suka sangat dengan MOTOROLA ni.
Sebab funtion dia yang tak berapa menarik kot 
so aku pun cop dkt mind aku MOTOROLA memang tak best !
Maaf yer aku pun tak tahu kenapa perasaan macam ni perlu ada dalam diri aku.


Okey stop !! 
Itu dulu je, lama punye cite.
Sekarang dah lain bila Motorola mengumumkan untuk melancarkan
smartphone android terbaru dorg  with code name,
Motorola Targa.

Motorola Targa  # Google picture #


Motorola Targa Smartphone Features


Powered by an NVIDIA Tegra processor
13 megapixel rear camera with resolution of 4000 x 3000 pixels
4.3-inch capacitive touchscreen display with resolution of 540 x 960 pixels
Includes accelerometer, Proximity and light sensors
Supports multitouch input method
Offers Bluetooth, and WiFi connectivity
Runs on Android operating system
Supports Verizon 4G LTE network
Supports HTML, HTML5, XHTML, & Flash browser
GPS with A-GPS support
Micro USB 2.0 port & HDMI port


Hmm kena la tunggu dua bulan lagi sebab Motorola
Targa Smartphone will be launched on June 2011. ' (
Harap-harap dapat satu free sebab aku rasa aku macam dah iklankan je.
HEHEHE =)



No comments:

Post a Comment