Tuesday, April 5, 2011

Community service ke PCB

Hi & Assalamualaikum


Pertengahan bulan lepas aku ada la pegi buat community service dekat Pantai Cahaya Bulan (PCB), Kelantan.
(membersihkan kawasan pantai)
 EH tapi takde la aku sorg je yang pegi. Aduh ! 
Sebenarnye ni adalah antara salah satu daripada dua projek yang aku pilih, 
so memang aku kena join jugak la HUHU.

UIH !Da dekat sebulan baru nak kaci entry kt sini?
Takde la actually memang da lama nk update pasal ni tapi tak sempat je
lagipun lambat betul nak dapat gambar2 dari POTOGRAPHER kite tu. =)


Ini la antara aktiviti ktorg -bersihkan kwsan pantai. Ha rajin2kan ABG2 tu buat keje


EH apa la yg aku dk bising2 kt belakang tuh.HUHU


Memang best bila suma keje da siap. jum lompat ! -___-





BBQ time ! Ehem2 akak yg kt belakng tu. tak kn dengar lagu je kot?


Hm pape pun aktiviti macam ni memang best sangat la !
Tak terasa pn penatnye.
Mana tak nye, semua aktiviti kt tepi pantai je. ENJOY
Rasa macam taknak tinggal je Operasi Khidmat Masyarakat (OPKIM)
tapi apa kn daya, ni pun dah modul terakhir aku.
Yang penting aku dengar2 sem depan OPKIM ni akan
buat community service dekat Sabah or Sarawak pulak..
Wah bestnye !!




No comments:

Post a Comment