Tuesday, April 12, 2011

Mode bukan mood !

Assalamualaikum & Hi



Hati aku tengah berbunga-bunga sekarang =)
Bunga cinta, bunga rindu dan apa bagai la tapi 
yang pasti bukan bunga taik ayam or bunga yang sewaktu dengannye.
Kenapa ??
Mungkin namanye yang tak best tu 
atau mungkin atas sebab baunye yang kurang enak.
Jawapannye  =>
Entah aku pun tak pasti kenapa. LOL !



Are u okey ??

Aduh kenapa tetiba ada pulak gambar si garfield ni kan.
Sebenarnye gambar ni takde kaitan pun dengan entry kali ni.
Aku just nak pastikan korang okey je dengan jawapan aku yang entah 
apa-apa la kan HEHEHE.
Okey sambung , 
actually aku tengah bahagia sekarang ni
tu la  pasal hati aku ni berbunga riang bagai .
OH tapi jangan salah faham okey !
Baik korang stop dari fikir benda yang apa-apa entah.
Ini bukan sebab aku dapat hadiah sebesar kereta
or dapat BOYPREND baru (tu sama la tak akan berlaku ),
tapi sebab aku dapat call dari mummy-mummy ku cayang pagi tadi.



Mak : Kenapa ni Putih ?(panggilan manja aku okey : P )
Aku : Kak nak balik boleh tak ? And bla bla bla ..mcm2
alasan yang aku bagi.HEHE
Mak : Okey balik je la, sekarang pun kalau hari minggu
ramai kat rumah. Abang2 suma selalu balik.
Aku : Wah bestnye tapi kalau kak balik mak duk uma ea
masak untuk kak, rindu.
Mak : Ala tak boleh la tapi kan akak2 (akk ipar ) ada, dia
boleh masakkan.


Hm sedikit kecewa la dengar jawapan tu.
Tapi takpe, fine !Aku pun dah biasa lagipun aku tahu mak kesayangan
aku tu memang jenis yang kuat keje.
Sebab tu la nak mak aku je yang masakkan untuk aku,
rasa macam dah lama tak rasa masakan mak.
Okey lupakan semua tu sebab aku dah rasa macam
nak nangis kalau cerita pasal ni lama-lama.
Yang penting sekarang, 
mak pun dah izinkan aku balik rumah.YAHOO !
HAA thats why la hati aku berbunga-bunga,
dapat balik rumah =)
Oppss ! Lupa nak bagitau korang hal sebenar.
Ala mak aku tu bukannye kejam sangat sampai tak bagi
anak sendiri balik tapi dia cuma risau takut aku letih nanti.
Em mana taknye nak balik pun cuti hujung minggu je
 dah la jauh, 5-6 jam jugak la nak sampai rumah.
Tapi takpe mak jangan risau eh, anak mak ni kuat tau.
HEHEHE







No comments:

Post a Comment