Sunday, May 8, 2011

Selamat hari ibu

Assalamualaikum & Hi


Wah dah lama tak berbloging ni rasa macam dah berabad, berkurun
dan yang sewaktunye. " First impression' does conuts " bertarikh 17/04.
 Yupp ! Tu la entri terakhir aku.
Ha see2 lama kan?
So ni kiranye first entri aku untuk MEI.
Sebenarnye bukan tanak update blog aku tapi sebab tengah final la
tak sempat nak tengok ENCIK BLOGIE ni ha.
( Amboi-amboi bukan main lagi kau goreng kan, padahal tengok FESBUK tu asyik on je )
HEHEHHEHE.
Ala tu lain, on tu memang la on kan tapi sekadar on untuk mengurangkan tension
yang akan aku alami sewaktu study. Ggggggrrrrrrrrrr !!


Mom and me
Best friends forever mom and me
picking flowers and climbing trees.
a shoulder to cry on secrets to share
Warm hearts and hands really care.


Okey sempena 8 Mei ni aku nak ucapkan happy mother's day to all mothers
and bakal ibu-ibu di Malaysia especially my mom, HARISON BT KASIM
kerana bersusah payah menyara dan mendidik aku bersama abang-abang dan adik
walaupun terpaksa melakukan semua itu berseorangan tanpa ayah disisi tapi
kau tetap hebat ! Kaulah ratu hatiku. I love u, mak.

To all hayatilah mother's day poem ni.

My mother kept a garden,
a garden of the heart,
She planted all the good things
that gave my life it's start.
She turned me to the sunshine
and encouraged me to the dream,
Fostering and nurturing
the seeds of self-esteem..
And when the winds and rain came,
she protect me enough
but not too much because she knew,
I'd need to stand up strong and tough.
Her constant good example
always taught me right from wrong.
Markers for my pathway
that will life a lifetime long.
I am my Mother's garden.
I am her legacy
And I hope today she feels the love
reflected  back from me.














No comments:

Post a Comment