Friday, August 12, 2011

MissLily Shop buat promotion ??

Assalamualaikum & Hi


Sebelum aku membebel  panjang-panjang kat sini aku ada something nak tanya korang semua.
Korang suka shopping tak ? 
For girls/ladies kat luar sana aku dah tahu dah jawapannye sebab aku pun girl jugak. 
Mostly orang perempuan ni memang tak lari la dari habit bershopping nih
cuma yang jadi masalah kadang-kadang tu adalah disebabkan FULUSS !
So for guys apa jawapannye ? suka tak ? suka tak ? 
(^.^)

For this entry aku nak share dengan korang tempat yang sesuai untuk
korang nak shopping. Alaa korang tak payah keluar rumah pun, tak payah nak buang masa
tersangkut dalam trafic jem segala. Korang boleh pilih apa yang korang sambil makan
mangga cicah kuah rojak.
(terliur jugak aku bulan-bulan puasa nih)


MissLily Shop

 Okeyh benda ni la sebenarnya yang aku nak share dengan korang, MissLily Shop.
If korang shopping kt Misslily Shop ni, insyallah korang akan dapat cad yang sebijik macam 
dalam  picture tu ha, so boleh la korang simpan kan. Bukan setakat simpan buat pekasam je, 
mana la tahu kan tetiba je korang dapat durian runtuh ke ha time tu  mesti
korang sangat memerlukan LINK yang ada dalam cad tu. Ahaks ! 


#Ini adalah collection dari fashionista dress album
#Pallozo ni gift untuk aku sebagai promoter tak bergaji.
(muka macam mintak penampar je)
#Ini pulak salah satu bag dari MissLily Bags album

Ha amacam hot tak semua MissLily Shop collections ? So tunggu apa lagi cepat-cepat
la singgah di MissLily Shop. Hah kalau dah singgah tu jangan lupa jenguk-jenguk
MissLily Bags album, kenapa ? Sebab semua bag kat sini murah-murah belaka,
tiada yang melebihi RM60 for each bag !

Yang paling penting sekarang ni MissLily Shop tengah buat promotion 
RM3 for POSTAGE FEE, sempena bulan RAMADHAN. Eh tunggu apa lagi tuh ? 
Jom cepat-cepat shopping di MissLily Shop sebelum terlambat.

No comments:

Post a Comment