Tuesday, August 9, 2011

Sing the song !

Assalamualaikum & Hi


Hari ni adalah ramadhan kesembilan so bermakna dah sembilan hari kita, umat Islam 
menjalani ibadah puasa. Actually takde apa pun yang yang aku nak sampai berkenaan
ramadhan ni memandangkan baru seminggu kita berada dalam bulan yang penuh 
dengan rahmatNYA. But tu bagi aku je, tak tahu la if korang yang kat luar sana tuh
especially yang tinggal dengan family sendiri ofcoz la best kan.
Dapat berbuka dengan family bagai.

Okeyh !Stop cakap pasal tu sebelum aku melalak dan menangis macam 
tengok cerita Nur Kasih the movie.
*sobs ! sobs ! sobs !
Sekarang aku dah tak boleh nak melalut bukan-bukan macam selalu
because banyak homework yang aku kena buat .
(lecturer ni  kasi keja banyak-banyak macam tahu-tahu je kan dengan habit aku)
Ni pun aku update dalam keadaan yang sangat gelojoh dan taip dengan sepantas yang mungkin.

Pointnye sekarang entry kali ni aku nak letak lagu favourite aku.
Ini adalah gara-gara selalu tengok movie KOREA yang semestinya
mempunyai pelakon-pelakon dan jalan cerita yang cute belaka.
*ayat skema gila kan, macam dalam kelas Bahasa Melayu tahun 3


#Lovely day


#Promise



Kedua-dua lagu yang aku share dekat sini adalah antara theme song untuk drama
You're Beautiful / He's Beautiful.



No comments:

Post a Comment