Saturday, September 24, 2011

Aku nak follower !

Assalamualaikum & Hi



Tak tahu kenapa dan mood apa yang melanda diri ini, tiba-tiba je hari ni asyik nak 
ber'blogwalking' and asyik follow je blog mana aku jenguk tuh. Tapi tiap kali aku masuk
and skodeng je masing-masing punya follower yang ramai. Aku? Jauh sekali la kan, tiba-
tiba je rasa macam tak layak je nak jadi blogger yang " HOT lagi COMEL".
*okeyh kau memang perasan JULIA ! Jauh panggang dari api.

Tapi kenapa? Kenapa gue enggak punya rakan blogger yang ramai? Kenapa aku tadak
 pengikut yang ramai? Uuwwwaaaaaa! Tapi penting ke seseorang blogger tu mempunyai
follower yang ramai and macam mane pulak if seseorang tu ramai follower tapi just 
follow semata-mata tanpa bertegur sape or something else.


Tak kiqa apa pun aku nak follower ! *meraung dan hampir-hampir gila  

2 comments: