Sunday, September 25, 2011

Contest with Maria Wakeashima !!

Assalamualaikum & Hi everyone



Entry lepas aku ada join satu contest and for entry kali ni pun aku nak join contest jugak.
Tak kisah la menang ke tak tu belakang kira yang penting sekarang aku enjoy and dapat
tambah kawan selain dapat menghilangkan rasa bosan yang teramat sangat. LOL ayat nak
 poyo jer kan. Contest kali ni by Maria Wakeashima . Nah tengok banner yang sangat cute !



See2, betul tak apa aku cakap. Cute kan? Cantik kan. HEHEH. Okey fullstop !
Tapi kan Maria Wakeashima kite takda la gambar-gambar yang cantik sangat, hope
boleh yer. Cantik sikit pun takpe kan? Hehehehe. Okeh ni gambarnye yer (^.^)




Maaf if my picture terlalu besar gedabak. Tiba-tiba je lepas dah tengok list hadiah for this
 contest best terus excited and berharap dapat jadi pemenang. Insyallah kalau ada rezeki. Amin


6 comments: