Tuesday, September 13, 2011

Mood exam

Assalamualaikum


Hi everyone. Em camne raya korang, best tak ? Of course la bestkan :D
* sendiri tanya, sendiri jawab . LOL
Tapi bagi aku pulak, raya tahun ni kurengg lor. Bukan tak meriah, ouh kalau raya mana
boleh tak meriahnya kan. Mana taknye time time raya ini la nak jumpa sedara-mara yang jauh.
Kalau tak jangan harap la, batang hidung pun tak nampak. Yang dekat pulak masing-masing
busy dengan kerja yang tak pernah habis. Okey stop ! Kenapa bagi aku tak best ye ?
Hah memang tak best la, cuti untuk raya seminggu je kot. Raya ke-5 aku dah kena balik
kampus then terus fikir pasal test. Nak tengok schedule aku ?




Nah ambik kau ! Kurang satu subjek je  yang tak masuk test kalau tak memang semua 
la subjek yang aku ambik untuk sem ni masuk test la kan. HUHU ! Pape pun petang ni 
dah masuk third paper and sekarang tengah bertungkus-lumus menghafal semua formula
for electric circuit tapi tetap berdegil nak update blog. hahhaha. So schedule pun dah bagi 
tunggu apa lagi, wish me luck yeah !




No comments:

Post a Comment