Monday, October 3, 2011

Awas entry bergambar !

Assalamualaikum & Hi



Yeah untuk entry kali ni aku berazam tanak merepek panjang sebab takde idea
and malas nak taip sebab aku pun banyak keje nak buat, HAHAHA. Final dah 
dekat ni so keje-keje lab and assignment pun mula lah datang bertubi-tubi sampai
lebam aku otak aku nak memikirkannye, okey hiperbola ! Straight punya cite for
this entry aku just nak tempek gambar-gambar yang aku curik dari album beberapa 
orang photographer yang shoot last weekend.


Macam ada yg tak kena je dgn pose aku yg ni

Thanks photographer anda berjaya buat si pendek tampak lebih tinggi

Love it

Okeh ! Aku suka sangat lepas dah tengok gambar yang kat atas tu, padahal before
tengok this rasa macam ahh entah ape-ape je photographer ni. Ada ke pulak mintak
aku pose ala-ala nak panjat pokok HAHAHA. Eh korang tahu tak tangan aku sebelah
sane tu sebenarnye straight ke atas pokok if boleh nampak memang tinggi la dari 
kepala bukan pelok pokok okeh, ala macam orang nak panjat pokok tu. Hah ! 
macam tu la gaya aku. Then lepas dah tengok, baru tahu sambil bermonolog
 " Ouh macam ni rupanye yang dia nak ( sambil memuji-muji hasilnye )". Actually
photographer ni dia tahu apa yang dia nak and kalau dia suruh pose yang agak luar
daripada jangkaan kita tu bukan bermakna dia nak membuli ke apa. Diorang ni kretif
sebenarnya !!


Cantik an belakang tu, macam berputar putar je

Like it !!









note : saya hanyalah model 'tempek' yang kaku

2 comments:

  1. gambar2 nie sumer cantik ! :D teringin gak nk berphotoshoot :)

    thanks sudi singgah kt enciksyazwanpunyablok.blogspot.com dh follow belog awk juge ;) slm knal.

    ReplyDelete