Sunday, October 23, 2011

Makin TERabai

Assalamualaikum & Hi



Akhirnya dapat jugak aku menjenguk sini setelah sekian lama menyepikan diri gara-gara
assignment and homework yang berlungguk-lungguk. Seriously dah lama aku tak update
 bendalah ni, apatah lagi nak berblog walking. Memang jauh sekali la. Sobs ! Sobs ! Sobs !


Dont know why, lately aku malas sangat nak bersocial. Bukan sebab bajet to be a good 
girl but mood nih tak menentu kejap okey kejap tak. Terlalu sensitive sangat dengan
keadaan sekeliling makin cepat terasa and kuat cemburu dalam segala hal. Kadang-kadang
aku sendiri terfikir to run away as far as possible, aku rasa sangat penat dengan keadaan 
yang macam ni. Aku tak faham why why and why, even it's my own feelings.


 Biarlah ape pun orang nak cakap sebab aku dah penat dah lelah jaga hati orang yang tak
 pernah peduli dengan perasaan aku, even it has been many times I say it. Aku juga manusia 
yang mempunyai hati dan keinginan as others. 








Yes ! 
Now i'm decided not to socialize with anyone.


NOTE : Penulisan untuk diri sendiri.

1 comment:

  1. Salam;
    Apa2pun bawak cool dan sentiasa fikif positif je apa yang berlaku disekeliling.rawat dulu segala perasaan buruk dihati..ambil masa.

    ReplyDelete