Saturday, October 1, 2011

Thanks Maria Wakeashima !

Assalamualaikum



Hi everyone. Yeah tetiba rasa terpanggil nak buat satu entry untuk ucapkan rasa terima
kasih untuk akk Maria Wakeashima. Kenapa? Ahh tak perlu tanya kenapa sebab
 aku tahu jawapan yang bakal aku beri akan membuatkan korang rasa sangat jeles dan
korang mesti mempersoalkan why ? why ? why Julia yang dapat ? HAHAHA puih
perasan je padahal takde orang peduli pun .




Eh korang, korang perasan tak something new with my blogie. Background yang agak
 lebih matang and the most important thing is my header ! Yesss tu la point aku 
sebenarnya, fyi header yang aku guna sekarang adalah daripada hasil titik peluh
Maria Wakeashima. Betul ke peluh bajet macam aku nampak je an. Okey tapi takpe
yang penting ai suka sangat dengan apa yang akk buat. Thanks tau ! Thankssss
 a lot and sekarang ai dah tahu betapa pentingnya header tu untuk seorang blogger.



No comments:

Post a Comment