Saturday, February 4, 2012

Cute Hana Tajima & Miss Apple !

Assalamualaikum & Hi





Miss them so badly !!


Tengok pada perenggan kat atas tu macam tak betul and teruk sangat ape yang
 aku rasa sekarang kan . Yeah ! Jujur cakap aku rindu saat bersama cute Hana 
Tajima and Miss Apple ! Sangat sangat dan sangat lama tak jumpa tak hangout
 tak gosip gosip tak makan sekali tak main bowling sesama . Dah takde lagi nak
buat perangai tiba-tiba time tengah keluar jenjalan rasa baju yang pakai that day 
tak cantik cari ladies butik masuk butik beli baju then terus pakai  . . .
HAHAHAHAHk !


OUH ! Rindu sangat that times . Now nak buat tak boleh lagi sebab dah
lama tak jumpa korang masing-masing sibuk study so , aku dah takde korang 
tak kan aku nak buat sorang pulak kan . HAISHH ! Memang tak best la
 Kepale orang lain tak macam kepale korang . LOL !!



Okey ini dia
my cute Hana Tajima !






and dia
my Miss Apple !






so korang jangan berani curi mereka dari aku 
fullstop
* nada ugut !!


Okey jangan pelik dengan nama mereka sebab aku yang letak nama yang
sangat ohsem itu sesuai dengan mereka walaupun itu bukan nick name mereka
 jauh sekali nama panjang panjang mereka dan yang paling penting tanpa
 pengetahuan mereka. EHH ! Dah berapa banyak kali nak sebut "mereka" da !


Hoyeahh ! Pape pun aku rindu sangat dengan dia dan dia yang sangat senget . 
Hope dapat la kita meet meet cepat cepat yer .
 A big smile for you and you !!







NOTE : sorry tak sengaja  curi pict korang (:

No comments:

Post a Comment