Thursday, February 2, 2012

Setelah sekian lama

Assalamualaikum & Hi



Hooyeeaaahhhhhh ! Seriously dah lama aku tak hapdate dan datang melawat sini , 
jauh sekali la nak berblogwalking kan . HUH ! Macam teruk je rasa bila diri ni
cuma tahu nak sign up then tinggal , tinggal dan okey ! kali ni tak tinggal lagi . 
Boleh percaye ke ? Ouh itu memang tiada jawapan sebab saye seorang student
yang sangat komitmen dan serius dalam pelajaran . Okey hancur ! and takde kena
mengena dengan soalan even itu soalan sendiri . Lalalalalalalalalalallalalala




Wif my sisters Kak Amal and Kak Hani keluar kononnye nak temankan Kak Ana
and her fiance tapi last last menonong ikut suka hati hingga penat kaki berjalan ke
sana ke mari habiskan duit yang ada . LOL




Tutup mulut , jangan senyum terus melantak nasi dalam pinggan tu and terus
makan . Abaikan lensa camera yang dihalakan ke muka walaupun dalam hati
melonjak keriangan bila nampak camera , sebab , , , , sebab saye malu dikala
ini . HAHAHAHA mengade !




Okey before balik jangan lupa ambik gambar dulu . Senyum sana senyum
sini sampai puas hati. Kalau tak cantik , tudung sengat sikit cepat-cepat 
betulkan then ambik lagi, lagi dan lagi . 1, 2, 3 yeah siap !





No comments:

Post a Comment