Thursday, February 2, 2012

Wake up friends !

Assalamualaikum & Hi






This is my second entry for today . Actually takde benda sangat nak mengomel-
ngomel . I just nak share something yang sangat cantik and rasanye tak melampau
 if aku cakap its POWER . Bagi aku 'something' ni sangat bermakna and 
yes , 
I LOVE IT !!
 Benda ni sangat-sangat 
senang korang just kena faham and hayati betul-betul then insyallah korang akan
 rasa ayat ni bukan sekadar ayat biasa but give a lot of meaning yang sangat 
mendalam other then apa yang korang fikirkan .
Okey lets see !!!

.
.
.
.
.

KADANG-KADANG ALLAH HILANGKAN MATAHARI SEKETIKA ,
KEMUDIAN ALLAH TURUNKAN LANGIT YANG MENDUNG
BERSERTA HUJAN . 
TETAPI KITA MASIH TERCARI-CARI KE MANA
PERGI MATAHARI YANG CERAH ITU TETAPI TIADA SESIAPA
TAHU SEBANARNYA ALLAH HILANGKAN MATAHARI
SEKETIKA SEBAB ALLAH NAK HADIAHKAN KITA DENGAN
PELANGI YANG CANTIK .

^
.
.
.
.

Yeah done ! So fikir-fikirkan lah yer . To sesape yang tengah down macam
aku ni ha jadikan ayat di atas bukan sekadar biase yang so so je but jadikan 
nye sebagai kata-kata semangat untuk terus bangun , pandang ke hadapan
and always thinks positive . . .









NOTE : Yang buruk itu datang dari aku sendiri and yang baik
             itu datang dari Allah S.W.T - sharing is caring (=
    

No comments:

Post a Comment